ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, επιλέξετε Αντικαταβολή και στη μέθοδο αποστολής αλλά και στον τρόπο πληρωμής.

 

Το www.gorilla11.gr συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική για την αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.
Για κάθε αποστολή ο παραλήπτης χρεώνεται ως εξής:

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  • Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα από εκείνη που θα είναι διαθέσιμο το προϊόν στο κατάστημα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,46€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,98€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,30€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,98€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Κάθε αποστολή με αυθημερόν παράδοση, χρεώνεται σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,69€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,10€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., με παράδοση σε έως δύο εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,69€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,10€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., (δυσπρόσιτες) με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,76€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,84€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

  • (Προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς)
  • Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,92€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,10€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία της αντικαταβολής. Η επιβάρυνση των μεταφορικών προστίθεται στην τιμή λιανικής των προϊόντων που αποστέλλονται και συμπεριλαμβάνεται στην απόδειξη πληρωμής που εκδίδεται από το www.gorilla11.gr.